Aquest Nadal arriba un nou MiniCampus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aprofitant les vacances de Nadalel Basquet Nou Barris posa a l’abast dels nens i nenes un campus de minibàsquet durant l’aturada escolar. Així, el Club ha obert les inscripcions per a la 5a edició del MiniCampus de TECNIFICACIÓ BNB.

Els nois i noies nascuts/es entre el 2007 fins el 2011, principiants o de nivell avançat, podran gaudir d’uns dies d’entrenaments amb els tècnics del Bàsquet Nou Barris en què realitzaran entrenaments de tecnificació i sessions de millora específica, sempre a través de metodologies divertides, jocs i dinàmiques que facin gaudir al nen/a.

 

Dates:
Del dimecres 2 de gener al dissabte 5 de gener (dies laborables)

Horari:

Les activitats començaran a les 9.30h i acabaran a les 13.30h.

Lloc:

Tots els entrenaments es duran a terme en les pistes cobertes del Poliesportiu Municipal Valldaura (C/ Baltasar Gracián 7, 08016 Barcelona)

Preu:

Un dia de campus té un cost de 15€/dia, però si t'apuntes els quatre dies el preu del campus és de 50€ per jugadors/es del BNB i de 60€ per jugadors externs al club.

Inscripció:

 

Per més informació o resoldre dubtes pots trucar al telèfon del club 623 11 19 90 o enviar un email a coordinaciobnb@gmail.com

Escribir comentario

Comentarios: 0