Arrenca el campus Minibàsquet BNB 2018 amb moltes ganes i il·lusió. Estem orgullosos d'anuncia que les places estan exhaurides i que podem oferirles millors condicions per passar uns dies genials!

 

#goBNB

 

CLÍNIC DE FORMACIÓ


Clínic de Formació al Bàsquet Nou Barris a càrrec de Jonathan Nan

Avui a les 19h, l'actual entrenador del Senior B de Lluïsos de Gràcia i ex-entrenador del CB Cornellà, FC Barcelona, Sabadell Bàsquet, CB Granollers i Selecció Catalana, impartirà una xerrada sobre "Treball i evolució dels detalls defensius en formació".

Explicarà els diferents detalls defensius que treballa durant aquestes categories, la progressió d'aquests i la seva metodologia, a més de proporcionar exercicis nous. 

Tot un luxe per acabar l'any de la millor manera possible! #goBNB #formacio
 — a Poliesportiu Municipal Valldaura


Pre-temporada 2017/18

1r partit Mini Negre BNB

Us adjunto una foto del 1r. partit el passat diumenge 8 d'octubre del Mini Negre contra el C.B. Grup Barna.
Un primer partit jugat amb moltes ganes i ben lluitat!
Felicitats nois!
El nostre agraïment a Cristina Garcia que ens hagi facilitat la foto, i la crònica, per poder-la penjar.
0 comentarios

Triangular Sènior A


 

Diumenge 10 de setembre, al poli, tindrem un triangular amb el nostre #SenMas-A BNB, el Grama i el Casp.

17:00 h : #SenMas-A vs @grama
18:30 h : @grama vs @casp
20:00 h : #SenMas-A vs @casp

 

Us hi esperem a tots!! #bnb #sangbnb

 

0 comentarios

Cadet Negre Masculí - BNB


 

Partit amistós d'ahir dissabte. @limahorta 48 vs 50 #CadMas-Negre BNB
Victòria i bones sensacions. Ganes de treballar, crèixer i gaudir amb el bàsquet.


#gobnb #sangbnb

 

0 comentarios

Pretemporada 2017/18


 

Nou partit amistós, el passat divendres: @santjustdesvern 56 vs 51 #SenMas-A. Encara que amb derrota ha servit per anar agafant sensacions i escalfar motors.


#gobnb #sangbnb

 

0 comentarios

Jornada 17/04/2016

Crònica: Carmen Morales

 

Júnior fem. BNB 39- 50 Salle Bonanova.

Caída libre de las chicas de casa que en un partido con poca actitud tanto ofensiva como defensiva dejaron que el rival se llevara fácilmente un partido que debieron ganar. En defensa renunciaron al rebote y con ello al contraataque, a una defensa mínimamente presionante y a unas ayudas efectivas. El ataque, falto de ritmo y velocidad, se perdían los balones en 1ª o 2ª línea de pase y cuando no, morían en botes y pases innecesarios

 

Empezó este equipo con fuerza e ilusión la temporada, con buenas sensaciones y gran ambiente. Se diluye por el camino. Toca ser más equipo que nunca. Aceptar los liderazgos, asumir los roles de cada una y remar todos a una.

 

Porqué es justo aquel dicho de que una jugadora gana partidos pero un equipo gana campeonatos. Sois un gran equipo, es tiempo de volver a creer en ello.

 

Animo chicas! ‪#‎GoBnb


Crònica: Carmen Morales

 

Cadete masc. BNB 61 - 55 A E Ramon Llull.

Asalto al primer puesto de su grupo en un partido muy serio de los chicos de Alberto y Reina. Victoria merecida de los BNB que no dejan de crecer partido a partidos. Saben aprovechar su superioridad bajo los tableros y cada vez trabajan más en defensa y son más efectivos en ataque. Ante un equipo que no lo puso fácil supieron mantener el tempo del partido y la capacidad de ser equipo en todo momento.

 

Felicidades chicos, gran trabajo! ‪ #‎GoBNB.

0 comentarios

El Sènior i el Júnior també tenen grup

Ja han sortit els nous grups en els quals jugaran els equips de Sènior i Júnior del nostre club. D'aquesta manera s'uneixen al Sots-21, amb grup des de la setmana pasada, però no començaran la lliga fins al 22 de Setembre, amdós en partits fóra de casa.

 

En el cas del Sènior han sigut sortejats en un grup bastant compensat en quant a desplaçaments ja que, excepte en un par o tres de casos, els de Xavier Civit no hauran de desplaçar-se més lluny de la ciutat comptal. Podem destacar la aparició en el grup del Vivaltino Canyelles, equip pertanyent al districte de Nou Barris i amb el qual, per tant, es durà a terme un derbi. L'equip d'aquesta categoría es tracta d'un equip físic i amb talent que destaca per la seva força en les posicions interiors. Aspira, posiblement, a una posició alta en la classificació. Des d'aqui els hi desitgem molta sort.

 

En el cas del Júnior els desplaçaments són propers, la majoria a Barcelona. El grup destaca per haver-hi clubs de gran renom, com ara el Roser, el Círcol Catòlic o l'Asme. Aquí, els nois de Paco Fernández es trobaran també amb desplaçaments bastant propers com és el de Safa Sant Andreu o a Horta en els enfrontaments contra la Salle Horta i Safa Horta. Aquest equip es caracteritza per ser un conjunt en evolució i avaluació, amb jugadors de talent que poden donar que parlar. Des d'aquí també molta sort per a ells!

 

0 comentarios