Empiezan las Escuelas y ya somos 4!

Leer más 0 comentarios

La base crece y seremos 17 equipos

🚨 El Basquet Nou Barris tendrá 17 equipos la temporada 18/19 🚨

 

 

Para la temporada 2018/2019, el club estará formado por 17 equipos; de los cuales 10 formaran la estructura masculina, 6 la femenina y 1 mixto. Además de seguir vinculados a tres colegios de la zona, que formaran las escuelas de basket.

Leer más 0 comentarios

I Torneig Premini de Nou Barris

Leer más 0 comentarios

PRUEBAS DE ACCESO AL BÀSQUET NOU BARRIS

Leer más 0 comentarios

3x3 Bàsquet Nou Barris

Leer más 0 comentarios

CAMPUS DE NADAL '17

 

Arrenca el Campus Minibàsquet Nadal BNB 2017 amb moltes ganes i il·lusió. Estem orgullosos d'anuncia que les places estan exhaurides i que podem oferirles millors condicions per passar uns dies genials!

 

#goBNB

 

CLÍNIC DE FORMACIÓ: Evolució dels detalls defensius


Clínic de Formació al Bàsquet Nou Barris a càrrec de Jonathan Nan

Avui a les 19h, l'actual entrenador del Senior B de Lluïsos de Gràcia i ex-entrenador del CB Cornellà, FC Barcelona, Sabadell Bàsquet, CB Granollers i ajudant de la Selecció Catalana Mini, impartirà una xerrada sobre "Treball i evolució dels detalls defensius en formació".

Explicarà els diferents detalls defensius que treballa durant aquestes categories, la progressió d'aquests i la seva metodologia, a més de proporcionar exercicis nous. 

Tot un luxe per acabar l'any de la millor manera possible! #goBNB #formacio
 — a Poliesportiu Municipal Valldaura


Pre-temporada 2017/18

Empiezan las Escuelas y ya somos 4!

El próximo lunes 1 de octubre, se pondran en marcha las Escuelas de Basket - BNB, dentro del programa "Esport en marxa" del Ayuntamiento de Barcelona. Recordamos que el club no dispone de una Escuela de Basket propia, sino que la realiza a través de una vinculación con diferentes escuelas del distrito.

 

Por eso, un curso más, hemos renovado la vinculación con la Escola Valldaura, Escola Tibidabo y Escola Mercé Rodoreda, pero tenemos la alegría de poner anunciar que este curso también hemos llegado a un acuerdo con la Escola Àgora. Estas vinculaciones nos permiten que a través de sus AMPAS y sus instalaciones, podemos ofrecer la activitat de basket en los colegios y así hacer disfrutar a los más pequeños de este deporte.

 

Esta actividad no es exclusiva para los alumnos de las escuelas mencionadas, está abierta a todo el mundo. Si quieres saber más sobre nuestra Escuela o sus condiciones, entra en:

https://basquetnoubarris.jimdo.com/equips/escola-de-b%C3%A0squet/

 

Por último, des del Bàsquet Nou Barris queremos aprovechar para agredecer la confianza de las Escuelas y de sus AMPAS depositada en nosotros.

0 comentarios

La base crece y seremos 17 equipos

🚨 El Basquet Nou Barris tendrá 17 equipos la temporada 18/19 🚨

 

 

Para la temporada 2018/2019, el club estará formado por 17 equipos; de los cuales 10 formaran la estructura masculina, 6 la femenina y 1 mixto. Además de seguir vinculados a tres colegios de la zona, que formaran las escuelas de basket.

Trás una temporada complicada con mucha inestabilidad, el club sigue apostando por reforzar la base e ir creciendo en forma piramidal, se busca crecer en los equipos de abajo, siempre dando prioriodad a las escuelas y los equipos de formación. Por eso, a pesar de tener un equipo menos que la temporada anterior, contamos con más en la base (de Junior hasta Premini) y apostamos por mejorar cada dia más las condiciones de éstos.

 

En la parte masculina, contaremos con un equipo en cada categoría para formar una estructura completa:

Premini B Mixto
Premini A
Mini B
Mini A
Preinfantil
Infantil
Cadete
Junior
Sub21
Senior B
Senior A

Mientras que en la parte femenina, perdemos equipos por arriba pero los ganamos en la base:

Premini
Mini B
Mini A
Infantil
Cadete
Sub25

Estamos convencidos que esta temporada será importante para seguir dando pasos grandes y continuar con el objetivo de crecer y mejorar en la base. Queremos agradecer a todas las famílias que confían en el club para formar a los jugadores/as tanto a nivel deportivo, como íntegro de la persona. En un mes empezamos! #goBNB #sangBNB

0 comentarios

I Torneig Premini de Nou Barris

Una vegada acabada la I edició del torneig, podem dir ben alt que ha estat tot un èxit. Durant tot el dia els jugadors i jugadores han pogut acomiadar la temporada de la millor manera possible; jugant molts partits, divertint-se i sobretot fent equip i creixent.

 

La jornada començava a les 10 del matí i no seria fins les 19h que es posaria punt i final a l'acte. Després de 9 partits, un ambient magnífic al Poliesportiu Valldaura i uns jugadors/es que van donar-ho tot, van sortir els guanyadors d'aquesta 1a edició:

 

A la categoria masculina la classificació final va ser:
1r classificat: Jesús Maria Sant Andreu

2n classificat: Bàsquet Nou Barris

3r classificat: SESE 

 

Mentre que a la categoria femenina també va dominar un equip de Sant Andreu:
1r classificat: Manyanet Sant Andreu

2n classificat: CB Grup Barna

3r classificat: Lima Horta Bàsquet

4t classificat: Bàsquet Nou Barris

 

A més dels partits, els jugadors van poder participar en un concurs de triples on havien de mostrar la seva punteria amb l'aro i treure aquest petit 'shooter' que s'està creant dins d'ells. I no va ser menys, després d'un empat a 12 triples (en 15 intents) i la consequent final, el guanyador va ser en Nil Tamayo (Bàsquet Nou Barris) i la sots-campiona, la Ariadna Peral (Manyanet Sant Andreu). 

Volem tornar a agraïr tant als clubs, com als jugadors/es i a les seves famílies, la seva assistència i compromís en questa primera edició.

 

Finalment, us deixem un recull d'imatges fetes pel club durant el torneig i que esperem que serveixi per donar un bon record, a tots.

 

CLICKA AQUÍ: https://photos.app.goo.gl/smKBicAG00HXdSY62

 

Bàsquet Nou Barris

0 comentarios

PRUEBAS DE ACCESO AL BÀSQUET NOU BARRIS

Te gustaría formar parte de un club con más de 18 equipos? Quieres entrenar un día sin compromiso? A partir del próximo 21 de mayo el Bàsquet Nou Barris empieza su proceso de confección de equipos para la temporada 2018/2019, y abre sus puertas a todo el mundo con el fin de completar y reforzar sus equipos.

 

EQUIPOS MASCULINOS:

  • Nacidos en el 2011, 2010 y 2009 (Preminis)
  • Nacidos en el 2008 (Mini de 1r año)
  • Nacidos en el 2004 (Cadete de 1r año)
  • Nacidos entre el 2000 y 1998 (Sub-21)

EQUIPOS FEMENINOS:

  • Nacidas en el 2011, 2010 y 2009 (Preminis)
  • Nacidas en el 2006 (Preinfantil)
  • Nacidas en el 2004 (Cadete de 1r año)
  • Nacidas en el 2003 (Cadete de 2o año)
  • Nacidas en el 2001 y 2002 (Junior)
  • Nacidas entre el 2000 o más mayores (Sub-21/Sub-25)

 

Te interesa y no sabes qué hacer? Ponte en contacto con el club a través del email coordinaciobnb@gmail.com, telefono 623 11 19 90 (oficina) o 628 857 281 (Sergio) o pasa por la oficina en persona los lunes, miércoles o viernes de 17.30h a 20h.

 

En cualquier caso, te recibiremos con los brazos bien abiertos y resolveremos todas tus dudas, anímate!

0 comentarios

3x3 Bàsquet Nou Barris

🔥   3x3 Bàsquet Nou Barris🔥 
📆 Viernes 25 de mayo
 Tarde no Senior / Nocturno para Senior
 Premios para los ganadores
📌 Poliesportiu Municipal Valldaura (C/ Baltasar Gracián, 9)
📝 Inscripciones: goo.gl/wLo9iq

 

Llega una nueva edición del mejor evento de la post temporada, el moment de sacar tu Streetball más jugón. Como en ediciones anteriores, se haran dos categorias; No Senior para jugadores menores de edat que se disputara por la tarde de 17.30h a 20h, mientras que la categoría Senior será en horario nocturno de 20h a 2am. Pinta a que volverá haber un nivel muy muy alto, alguien será capaz de destronar a los actuales campeones del barrio?

Apuntate en: goo.gl/wLo9iq

0 comentarios

Sergio Redondo, nou Director Tècnic del BNB

Sergio Redondo renova per la temporada 2018-2019 i ho fa en qualitat de Director Tècnic. El nou pilot que comandarà la nau vermella té una dilatada experiència com a entrenador en categories d'alt nivell. Procedeix d'entrenar durant 5 temporades al Lima-Horta on va ser ajudant del 1r equip femení quan militava a Copa Catalunya, visquent dues Finals a 4 d'ascens a LF2. D'alla va fer el canvi al CEJ L'Hospitalet on va romandre 5 temporades més dirigint equips de formació al màxim nivell català (Preferent) combinat amb la breu experiència de ser ajudant a un equip de Lliga EBA i finalment va parar al SESE fent tasques d'entrenador i tecnificacions, fins arribar a incorporar-se amb nosaltres el passat mes de gener.

 

El pas de tenir a en Sergio com a D.T. juntament a l'Ignasi López, persona encarregada de coordinar els equips de Minibàsquet i les escoles, significa un gran salt pel club en el seu camí de donar un pas endavant en quant a qualitat i quantitat, i és un bon punt de partida per construir un projcte esportiu complet de cara a la propera temporada.

 

Des del Bàsquet Nou Barris volem desitjar sort en aquest nou projecte que de ben segur ens portarà alegries.

 

0 comentarios

El Sènior i el Júnior també tenen grup

Ja han sortit els nous grups en els quals jugaran els equips de Sènior i Júnior del nostre club. D'aquesta manera s'uneixen al Sots-21, amb grup des de la setmana pasada, però no començaran la lliga fins al 22 de Setembre, amdós en partits fóra de casa.

 

En el cas del Sènior han sigut sortejats en un grup bastant compensat en quant a desplaçaments ja que, excepte en un par o tres de casos, els de Xavier Civit no hauran de desplaçar-se més lluny de la ciutat comptal. Podem destacar la aparició en el grup del Vivaltino Canyelles, equip pertanyent al districte de Nou Barris i amb el qual, per tant, es durà a terme un derbi. L'equip d'aquesta categoría es tracta d'un equip físic i amb talent que destaca per la seva força en les posicions interiors. Aspira, posiblement, a una posició alta en la classificació. Des d'aqui els hi desitgem molta sort.

 

En el cas del Júnior els desplaçaments són propers, la majoria a Barcelona. El grup destaca per haver-hi clubs de gran renom, com ara el Roser, el Círcol Catòlic o l'Asme. Aquí, els nois de Paco Fernández es trobaran també amb desplaçaments bastant propers com és el de Safa Sant Andreu o a Horta en els enfrontaments contra la Salle Horta i Safa Horta. Aquest equip es caracteritza per ser un conjunt en evolució i avaluació, amb jugadors de talent que poden donar que parlar. Des d'aquí també molta sort per a ells!

 

0 comentarios