Escola de bàsquet

El Bàsquet Nou Barris està vinculat a quatre escoles del barri, de les quals creix el club i es formen els equips. Aquestes escoles comprenen des dels 3 (P3) fins els 12 anys (6è de Primaria) i van destinades a nens i nenes de tots els nivells que vulguin iniciar-se a l’esport i passar-s'ho molt bé fent amics, a través del bàsquet i del BNB.

 

Actualment estan obertes les inscripcions a les quatre escoles per aquesta temporada 18/19 que s'ha iniciat l'1 d'octubre. 

 

Què oferim? Oferim vetllar pel bon desenvolupament motriu de l’infant a través de jocs i jocs preesportius, per tal de garantir un bon creixement integral del nen en els diferents àmbits; creiem que és igual d’important tant el creixement esportiu com el social i el personal, regint-se en una escala de valors marcada pel respecte, l’esforç, companyerisme, hàbits saludables i també la diversió.

 

 

Per més informació us podeu adreçar cada dimecres a la oficina del club situada al mateix Poliesportiu Municipal Valldaura (Carrer Baltasar Gracián, 7), a l'AMPA de les escoles, per correu electrònic a coordinaciobnb@gmail.com o al telèfon de contacte 625 88 32 91 (Ignasi).

 


Escoles vinculades

Escola Tibidabo

Escola Valldaura

Escola Mercè Rodoreda

Escola Àgora


Horaris

Escola Tibidabo: Dimarts i dijous de 17 a 18 hores

Escola Valldaura: Dilluns i dimecres de 17.15 a 18.15 hores

Escola Mercè Rodoreda: Dimarts i dijous de 17 a 18 hores

Escola Àgora: Dimarts i divendres de 16.30 a 17.30 hores