Escola de bàsquet

El Bàsquet Nou Barris està vinculat a quatre escoles del barri, de les quals creix el club i es formen els equips. Aquestes escoles comprenen des dels 3 (P3) fins els 12 anys (6è de Primaria) i van destinades a nens i nenes de tots els nivells que vulguin iniciar-se a l’esport i passar-s'ho molt bé fent amics, a través del bàsquet i del BNB.

 

Actualment estan les inscripcions per la temporada 19/20 estan tancades a les vuit escoles fins que els centres estableixin un horari definitiu. 

 

Què oferim? Oferim vetllar pel bon desenvolupament motriu de l’infant a través de jocs i jocs preesportius, per tal de garantir un bon creixement integral del nen en els diferents àmbits; creiem que és igual d’important tant el creixement esportiu com el social i el personal, regint-se en una escala de valors marcada pel respecte, l’esforç, companyerisme, hàbits saludables i també la diversió.

 

 

Per més informació us podeu adreçar cada dilluns i dimecres a la oficina del club situada al mateix Poliesportiu Municipal Valldaura (Carrer Baltasar Gracián, 7), a l'AMPA de les escoles, per correu electrònic a coordinaciobnb@gmail.com o al telèfon de contacte 648 71 42 84 (Dani).

 


Escoles vinculades

Escola Tibidabo


Escola Palma de Mallorca

Escola Valldaura


Escola Trinitat Nova

Escola Mercè Rodoreda


Escola Calderón de la Barca

Escola Àgora


Escola Jesús Maria Claudina Thevénet


Horaris

A definir durant el mes de setembre segons cada escola.

 

Escola Tibidabo

Escola Valldaura

Escola Mercè Rodoreda

Escola Àgora

Escola Palma de Mallorca

Escola Trinitat Nova

Escola Calderón de la Barca

Escola Jesús Maria Claudia Thevénet